Bij SENSUS ben je met plezier in beweging

Wat goed, je bent bij de ‘praktische informatie’ aanbeland. Wat wil zeggen dat je blij wordt van SENSUS!

Dagmenu

Goed, dan zullen we je nu laten zien hoe een SENSUS programma er uit kan zien. Met de nadruk op ‘kan zien’. We werken namelijk met variërende dagmenu’s in plaats van een vast trainingsprogramma. Zelf worden we absoluut niet blij van een vast trainingsprogramma, dus we kunnen ons zo voorstellen dat jij dat ook niet word! Daarom schrijven we iedere dag een ander ‘menu’ op ons bord. 

Kennismakingsgesprek

Als je wilt starten met SENSUS dan beginnen we met een kennismakingsgesprek. Dat klinkt formeel, maar dat is het absoluut niet. We willen je graag leren kennen onder het genot van een kopje thee of koffie. Waarom dan? Nou, door je te leren kennen zijn we in staat om je op een plezierige en ook verantwoorde en veilige manier te laten bewegen.

Dit zijn onze abonnementen en strippenkaarten

SENSUS

Ben je nog niet bekend met SENSUS en wil je jezelf inschrijven. Dat kan hieronder. Kies het abonnement of de strippenkaart van jouw voorkeur. 

Wil je één keer per week naar SENSUS komen? Speciaal voor jou zijn er de strippenkaarten.

Wil je twee of meer keer per week naar SENSUS komen? Dan raden we je een maand- of jaarabonnement aan.

Mindful bewegen en ontspannen

Wil je nou naast je SENSUS-training ook één keer per week ontspannen? Iedere vrijdagmiddag om 14.00 uur geeft Marguerite les in 'mindful bewegen en ontspannen'. 

Met behulp van rustige bewegingsvormen oefen je om jezelf meer bewust te worden van je lichaam. Door de bewegingen kom je vanzelf meer “in je lijf” en dus minder “in je hoofd”.

De oefeningen zijn gebaseerd op mindfulness, yoga nidra, progressieve relaxatie, NLP en er is veel aandacht voor de ademhaling.

Heb je vragen over de abonnementen of strippenkaarten? Bel of mail gerust. Of loop even binnen

 

Eerst een gratis proefles volgen?

En ook dat kan! Even sfeer proeven, kijken of het trainingsmenu bij je past en of jij jezelf thuis voelt op onze locatie aan de Vermeertoren en bij ons SENSUS-team.

Wij zien en spreken je graag! 

Met sportieve groet,
Het SENSUS-team

Hierover meer informatie aanvragen

Vacatures

Over