Wat doen we bij SENSUS?

Hopelijk heb je gelezen wat SENSUS is. Dan weet je dat wij met SENSUS helemaal niet de intentie hebben om je in een strak regime en binnen een strak trainingsprogramma te laten bewegen en presteren.


Ik ben Ferry, één van de SENSUS specialisten en ik kan me voorstellen dat je het spannend vindt en graag wilt weten wat je te wachten staat als je met SENSUS start. Je wilt namelijk niet over de drempel stappen en overvallen worden door een training waar je lichaam helemaal niet klaar voor is. Daarom heb ik hieronder zo goed mogelijk geprobeerd te beschrijven wat we doen bij SENSUS.

Als je wilt starten met SENSUS dan beginnen we met een kennismakingsgesprek. Dat klinkt formeel, maar dat is het absoluut niet. We willen je graag leren kennen onder het genot van een kopje thee of koffie. Waarom dan? Nou, we willen je graag op een verantwoorde en veilige manier laten bewegen. Wat willen ze allemaal van me weten, vraag je je vast af. We vragen je echt niet het hemd van het lijf, en het is zeker geen ondervraging.

Even serieus nu; wie ben jij? waar kunnen wij je helpen als het gaat om je met vertrouwen te laten bewegen? Waar zie je tegenop? Wat houd je tegen? Waar zou je graag aan willen werken, wat is je doel?

Nu we je een beetje hebben leren kennen, kunnen we samen met jou een trainingsprogramma opstellen. Ho, stop! Laat je niet afschrikken door het woord ‘trainingsprogramma’. Ook dit is niet zo heftig en angstaanjagend als je je voorstelt. Het is vooral een afwisselend en opbouwend programma wat je helpt bij een betere gezondheid, conditie en vermindering van (pijn)klachten. Het programma kunnen we altijd bijstellen en is vooral bedoeld om je wat houvast te geven.

Iedere dag schrijven wij een ander trainingsprogramma, ofwel dagmenu, op het bord in de oefenruimte. Ook wij houden van afwisseling. Naast je persoonlijke programma kun je er ook voor kiezen om het dagmenu te volgen. 

Heb je tijdens het programma vragen of heb je hulp nodig? Er is altijd een SENSUS specialist in de buurt. Het is heel logisch dat je graag wilt weten wie wij zijn. Dat kan natuurlijk. Het enthousiaste SENSUS team vind je hier.

Kom zelf eens ervaren wat SENSUS voor jou kan doen! Bel ons vrijblijvend op 015 - 25 65 900 voor een gratis proefles of vul het contactformulier in.

Zien we je snel?

Hierover meer informatie aanvragen

Over