Marguerite Janssen

BIG: 79048253704

Mijn naam is Marguérite Janssen en ik heb mijn fysiotherapieopleiding in 1997 afgerond aan de Hogeschool Leiden. Sinds 2000 werk ik met veel plezier als fysiotherapeut bij Fys'Optima Delft.

In mijn behandeling probeer ik de hele mens te bekijken (en niet alleen naar bijvoorbeeld een knie of een rug!).

Ik vind het interessant om bij mijn cliënten te onderzoeken welke spieren en spierketens de klacht in stand houden. We gaan aan de slag om spierketens te versterken, te verlengen en vaak ook te ontspannen. Houding en ademhaling zijn daarbij een belangrijk onderdeel. Veel van de oefeningen zijn geïnspireerd door yoga-houdingen. Ik geef graag huiswerkoefeningen mee en ben regelmatig in de oefenzaal te vinden.

Naast de fysiotherapeutische begeleiding in zowel behandelkamer als onze mooie oefenzaal ben ik één van de SENSUS trainers van Fys'Optima Delft.

In 2016 heb ik de opleiding Mindful fysiotherapeut gevolgd en ik geef elke vrijdag op de Vermeertoren een uurtje “mindful bewegen en ontspanning”.

Naast mijn werk ben ik graag buiten in de natuur en doe ik aan power yoga en hardlopen. Tevens begeleid ik het moestuinproject op de school van mijn kinderen.

Ik ben werkzaam op onze locatie: Vermeertoren.

margueritejanssen@fysoptimadelft.nl

Maak een afspraak met deze therapeut

Vacatures

Over