Fys'Optima Delft

Aandacht

Bij Fys’Optima Delft werkt een hecht team van fysiotherapeuten met verschillende specialisaties dagelijks met gedrevenheid aan uw herstel. Door continue bijscholing, jarenlange ervaring en teamwork, krijgt u een behandelplan op maat. Wij nemen de tijd die nodig is om samen met u hard toe te werken naar resultaat. Onze praktijk is partner van het kwaliteitsnetwerk Fys’Optima. Fys’Optima is een samenwerkingsverband van fysiotherapiepraktijken met een dekking in heel Nederland. De samenwerking is erop gericht om u als patiënt een optimale kwaliteit en diversiteit aan dienstverlening aan te kunnen bieden.

Kwaliteit

Onze praktijk wil voor u alleen de beste zorg. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet, werken mee aan onderzoek en innovatie. Al onze locaties beschikken over eigen oefenzalen voorzien van de nieuwste apparatuur. Om te voldoen aan de kwaliteit die u van ons mag verwachten, werkt Fys’Optima Delft volgens de door de beroepsgroep vastgestelde richtlijnen en gedragsregels.

Al onze medewerkers houden zich aan de regels zoals deze zijn vastgelegd in de wet Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG), de Wet aanvullende bepalingen verwerking persoonsgegevens in de zorg (Wbpvgz) en de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO). De fysiotherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van de KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).

Wij horen graag van u

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe u uw behandeling bij onze praktijk heeft ervaren. Om dit te onderzoeken werken wij samen met een onafhankelijk bureau, Qualizorg. U krijgt nadat u bij onze praktijk bent geweest voor behandeling via de mail een verzoek om deel te nemen aan dit onderzoek. Dit onderzoek is volledig anoniem en geheel vrijwillig.

Hierover meer informatie aanvragen

Vacatures

Over