Ervaringsverhalen

Wij zijn natuurlijk erg enthousiast als het gaat over SENSUS. En hé, dat zijn wij echt niet alleen en daar zijn we trots op!

Ben je er na het lezen van de ervaringsverhalen, van onze SENSUS leden, van overtuigd dat SENSUS hét trainingsprogramma voor jou is? Bel ons op 015-256 59 00 voor een gratis proefles of vul het contactformulier in.

Hopelijk mogen we je snel verwelkomen!

Marijke van Geest

“In het najaar van 2017 ben ik, vrouw van 69 jaar, gaan sporten bij Fys’Optima Delft. Daarvoor had ik een paar maanden therapie in de sportzaal en leerde daardoor de groepslessen kennen. Iedere week zag ik een gezellige club mensen op een ontspannen manier bewegen en bezig zijn met hun gezondheid. Toch nog met een beetje terughoudendheid deed ik mee aan deze groepslessen met deelnemers van verschillende leeftijd.  Het beviel heel goed, de lessen worden op een motiverende en stimulerende manier gegeven. Er wordt gewerkt met een afwisselend programma waarin, zoals ik het ervaar, voldoende aandacht en ruimte is voor wat ieder persoonlijk aankan. De krachttrainingen zijn elke keer weer een uitdaging en na afloop kijk ik dan met voldoening terug, ook als het wat minder goed ging. Een paar keer per week sporten heeft bij mij voor meer kracht en energie gezorgd.”

Anke van Daalen - van de List

“Vorig jaar mei ben ik begonnen om bij Ferry te gaan trainen. Nadat een vriendin mij hier op had gewezen. Ik kon bijna niets meer, beetje lopen, fietsen, maar eigenlijk was alles te veel. Door het enthousiasme en de stimulans van Ferry kan ik nu weer ongelofelijk veel dingen doen. Ik zou zeggen blijf bewegen, is het beste wat je kan doen. Ik ben trouwens 77 jaar. Het is er altijd gezellig  ik ga 2x in de week. Ik voel mij hier door weer een heel ander mens.  Toppie!”

Bernard Bokop

“Vijf jaar geleden ben ik op aanraden van de huisarts gaan sporten onder leiding van een therapeut. Ik kwam toen in de Vermeertoren omdat het daar bekend was dat je kon sporten op therapiebasis.

Ik had moeite met lopen en traplopen. Mijn conditie was erg slecht en ik was veel te zwaar. De therapie werd langzaam opgebouwd waardoor je conditie ook beter werd en wat ook mijn gewicht ten goede kwam. Na een maand kon ik al beter lopen, ook trappenlopen ging al beter. Iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden!

Wat mij is opgevallen is dat er onder de therapeuten veel overleg is waardoor je door verschillende therapeuten geholpen kon worden. Ik ben nu vijf jaar aan het sporten en met plezier omdat er erg veel variatie is in de oefeningen die je moet doen, zowel op de apparaten als op de grond. Ik ben nu 74 jaar en ik hoop nog jaren door te kunnen gaan. Mijn conditie is veel beter als dat het ooit geweest is en dat heb ik toch te danken aan de goede begeleiding die ik in die tijd heb gekregen.

Mijn raad is ga sporten en doe dat onder begeleiding Sensus. Zij hebben er verstand van!”

Lisette

“Herken je dat? Je hebt je naar de sportschool gesleept, maar na 20 minuten heb je het wel weer gezien... Ik vond het altijd een hele opgave om mijzelf aan het werk te zetten in de sportschool. Sinds ik ben gaan sporten bij Sensus vliegt de tijd in de sportzaal voorbij en ben ik sporten zelfs leuk gaan vinden! Ik sport nu gemiddeld 3x per week en dan ook echt een (vol!) uur per keer, waaronder ook een Pilatesles. Er staat elke keer een ander afwisselend programma voor je klaar, die je in overleg met de fysiotherapeut kunt aanpassen naar je eigen kunnen en je eigen krachten. Zelf je oefeningen bedenken kan, maar hoeft dus niet! De begeleiding is ontzettend fijn en het sporten in groepsverband is erg gezellig en motiverend. Ik vind het leuk om uitgedaagd te worden om mijn grenzen te verleggen, maar iedereen kan sporten op zijn eigen niveau. Ik ben veel fitter en sterker geworden sinds ik bij Sensus sport. Ik raad het iedereen aan!”

Hierover meer informatie aanvragen

Over