Walter Sleurink

BIG: 39918713404

Mijn naam is Walter Sleurink en ik kom uit Den Hoorn. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden voor mijn bachelor Fysiotherapie. In 2021 heb ik de masteropleiding tot geriatriefysiotherapeut afgerond. 

Als geriatriefysiotherapeut behandel ik klachten aan het bewegend functioneren bij ouderen. Denk hierbij aan problemen zoals een verhoogd valrisico, delier, duizeligheid, depressiviteit en verminderde zelfredzaamheid. Ik ben gespecialiseerd in het bieden van zorg bij complexere zorgvragen zoals MS, dementie, artrose of een gebroken heup. Ook ben ik lid van de kwaliteitsnetwerken Neuronetwerk DWO (beroerte en andere niet aangeboren hersenletsel) en ParkinsonNet (ziekte van Parkinson en Parkinsonisme).

Wat ik het mooiste aan het vak van fysiotherapeut vind, dat is toch wel de veelzijdigheid, want iedere patient die ik mag helpen heeft zijn of haar eigen doelstellingen. Kijkend naar die doelstelling gaan we voor het meest optimale behandelplan. En precies daar ligt voor mij de uitdaging; om samen met jou de mogelijkheden te ontdekken die passen bij jou als persoon, jouw kunnen en waarmee jouw doelstelling binnen handbereik komt.

Naast fysiotherapeut ben ik ook gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van gezinsleden en eventuele mantelzorgers van mijn patiënt. Zij worden door mij geïnformeerd over bijvoorbeeld het ziektebeeld, de vooruitzichten, de behandeling, dagelijks handelen en hulpmiddelen.

Ik ben werkzaam op onze locaties: Brahmslaan en Vermeertoren. Daarnaast behandel ik ook veel van mijn patiënten aan huis.

waltersleurink@fysoptimadelft.nl

Maak een afspraak met deze therapeut

Vacatures

Over