Daniela Cordaro

Mijn naam is Daniela Cordaro en ik ben in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Universiteit van Milaan. Sinds oktober 2017 ben ik vanuit Milaan verhuisd naar Delft.

Sport en bewegen hadden al jong mijn belangstelling. Dit resulteerde in een studie Fysiotherapie.
Tijdens de opleiding heb ik in verschillende instellingen stage gelopen en ik heb daar veel ervaring opgedaan met erg uiteenlopende ziektebeelden, van neurologische tot orthopedische aandoeningen.

In 2015 heb ik de opleiding oedeemtherapie en oncologische lymfedrainage (Manuele Lymfedrainage MLD®) volgens de methode Vodder in Walchsee Oostenrijk met succes afgerond.

Fysiotherapie is mijn passie en ik wil heel graag in Nederland mijn ervaring uitbreiden.

In oktober 2017 heb ik een stage van zes maanden bij Fys'Optima Delft gelopen. Dat was voor mij tevens een periode waarin ik ervaring kon opdoen in een Nederlandse fysiotherapie praktijk.

Nu werk ik met veel plezier bij Fys’Optima Delft, ik ben te vinden in de oefenruimte van de Vermeertoren waar ik mensen begeleid tijdens hun training.

Sporten is nog steeds mijn passie en dat neem ik mee in mijn werk. Ik ben iemand van de actieve aanpak en vind het een leuke uitdaging om zo doelgericht en gevarieerd mogelijk te werk gaan.

danielacordaro@fysoptimadelft.nl

Maak een afspraak met deze therapeut

Vacatures

Over