Stapgewijze opening praktijk

Vanaf 4 mei 2020 zullen wij geleidelijk open gaan voor reguliere patiëntenzorg. Het is noodzakelijk om onze zorg veilig en verantwoord op te schalen, met gepaste voorzorgsmaatregelen voor ons personeel en onze patiënten. Dit om besmettingsrisico’s te beperken. We doen dit op basis van de adviezen en informatie van onze beroepsgroep, VWS en de richtlijnen van het RIVM.

Dit betekent dat we u nog steeds zoveel mogelijk op afstand van dienst zullen zijn, maar dat een behandeling in de praktijk in overleg met uw therapeut mogelijk is.

Wilt u een afspraak maken? Maak dit dan a.u.b. telefonisch of per email kenbaar. De fysiotherapeut beoordeelt dan in overleg met u, telefonisch of online, de noodzaak en actualiteit van uw hulpvraag.

Ons beleid is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze niet besmet zijn met het coronavirus. Als u een afspraak heeft, willen wij graag dat u voor u de praktijk binnen gaat de volgende vragen beantwoordt. Wanneer u op 1 of meer van de volgende vragen 'ja' antwoordt, dan verzoeken wij u om uw afspraak te annuleren per telefoon en/of email.

 1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
 2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
 3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Hygiëne is bij de preventie van besmetting met dit virus zeer belangrijk. Daarom willen wij u dringend verzoeken om u aan de volgende maatregels te houden.

 • Wilt u een eigen hoeslaken of grote handdoek meebrengen. 
 • Zet uw mobiele telefoon al uit of op stil voordat u de praktijk inkomt en na binnenkomst in de praktijk niet meer te gebruiken of aan te raken.
 • Ontsmet bij het binnenkomen van de praktijk de handen met handalcohol bij de alcoholdispenser bij de ingang.
 • Raak uw gezicht na het ontsmetten met de alcohol niet meer aan totdat u weer buiten bent.
 • Houdt alstublieft de 1.5 meter afstand, volgens de richtlijn die de overheid ons verplicht.
 • Kom a.u.b. niet te vroeg, dus het liefst vlak voor of precies op de afgesproken tijd de praktijk binnen, dit om drukte in de wachtkamer zoveel mogelijk te voorkomen. Laat de patiënten die naar buiten moeten a.u.b. even voor.
 • Kom zoveel mogelijk in uw eentje naar uw afspraak. Indien strikt noodzakelijk mag er maximaal 1 ouder of begeleider mee komen 
  liever niet in de wachtkamer. Wanneer het niet nodig is dat deze aanwezig is bij de behandeling, vragen wij diegene buiten of in de auto te wachten.
 • Verlaat na behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.
 • Onze toiletten zijn afgesloten, alleen bij hoge noodzaak kunt u de sleutel bij onze administratie vragen.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach, maar schudden geen handen.

Laatste nieuws

Ervaar jij veel stress?
Spanning. Iedereen heeft er in meer of mindere mate mee te maken. Té veel spanning zorgt voor onrust en kan zelfs de oorzaak zijn van je lichamelijke...
Fysiotherapie bij herstel na corona
Corona kan een grote impact hebben op je lichaam. Restklachten als vermoeidheid, conditie- en krachtverlies en ook duizeligheid, oorsuizen en snel ove...
Fysiotherapeut in de spotlight: Judith Hordijk
Ze was elf jaar lang een vertrouwd gezicht in onze praktijk. En nu is ze terug van weggeweest. We hebben het over fysiotherapeute Judith Hordijk. Z...
Je voeten verdienen je aandacht!
“Bij dagelijkse activiteiten, zoals; lopen of rennen wordt de voet aan belasting blootgesteld. Een kleine afwijking in de voetenstand of het afwikke...
Heb jij slapeloze nachten of slaap je als een roos?
Het is vandaag ‘Internationale Dag van de Slaap’! Laten we eens even stilstaan bij het belang van slapen. Je weet dat bewegen en voeding een grote...

Over