Chronische pijnklachten

Je voelt je alleen met je pijn. Dat dit een grote invloed heeft op je dagelijks leven en functioneren is duidelijk. Je komt in een negatieve spiraal, waarbij je steeds minder actief wordt en je je meer en meer in je eigen wereld terugtrekt. Je kunt wel zeggen dat chronische pijn je leven compleet overhoop haalt.
Je hebt geprobeerd of misschien jezelf wel gedwongen om "te leren leven" met de pijn en door te gaan met je werk, het huishouden, je hobby’s, sport en activiteiten met het gezin te blijven ondernemen.

Maar pijn breekt je op. Het put je uit. Niet zo gek dat je uiteindelijk stopt met doorgaan. Je merkt wel dat nu je minder onderneemt je in een vicieuze cirkel terecht bent gekomen. De pijn heeft je leven overgenomen, beheerst je leven zelfs; je beweegt minder met als gevolg: een slechtere conditie, je voelt angst als je over de toekomst nadenkt en negatieve gedachten overheersen.

Je ervaart stress, slaapt slecht met vermoeidheid tot gevolg, bent boos en gefrustreerd. "Waarom overkomt mij dit?!" en "Wat kan ik nog doen om de pijn te verlichten?"
Je wilt niet langer afhankelijk zijn van medicijnen. Je wilt je leven terug. Weer werken, genieten van je gezin, afspreken met vrienden en familie. Toch?

Neem de regie over je leven terug!

Wij helpen je graag om de regie over je leven terug te krijgen! Dit gebeurt niet van de ene op de andere dag. Hoe wij je kunnen helpen?

Vertel ons je verhaal

Wij luisteren naar je! Zo kunnen wij achterhalen wat de belangrijkste factoren van je pijn zijn. Door naar je verhaal te luisteren geeft ons dat een beeld hoe we je wellicht kunnen helpen je pijn en spierspanning, die daarmee gepaard gaat, te verminderen.

Wij kunnen een oefenprogramma specifiek voor je samenstellen zodat je weer sterk, ontspannen en met zelfvertrouwen beweegt.

Wil jij ook weer genieten van het leven? Pijnvrij? Neem contact op voor een afspraak. Wij helpen je graag!

Laatste nieuws

Fysiotherapie bij Parkinson(isme)
Fysiotherapie speelt een belangrijke rol in het bieden van ondersteuning aan mensen die leven met de ziekte van Parkinson of parkinson...
Bewegen met artrose
Pijn, stijfheid en bewegingsbeperkingen. Dat zijn kenmerkende klachten die horen bij de chronische ziekte artrose. Als bewegen niet meer zo soepel gaa...
Hoe werkt vliegwieltraining?
"Ik ben Tomas Donse, sportfysiotherapeut bij Fys'Optima Delft. In onze praktijk is de Flywheeltraining, oftwel vliegwieltraining, een door mij graag t...
Lymfedrainage om vochtophoping te verminderen
"Oedeem ontstaat als er te veel vocht in weefsels ophoopt, veroorzaakt door een verminderde afvoer. Vaak in armen, voeten of benen, waar oedeem zorgt ...
SENSUS - met plezier in beweging
Wat begon in de trainingsruimte in de praktijk gevestigd aan de Brahmslaan heeft zich inmiddels verplaatst naar de grotere en nog beter uitgeruste oef...

Over