Lisa van den Eng

BIG: 89928464504

Mijn naam is Lisa van den Eng. Aan de Hogeschool Rotterdam heb ik de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd. In september 2020 heb ik mijn opleiding afgerond en mag ik mij officieel fysiotherapeut noemen.

Een sportieveling. Dat ben ik ten voeten uit. Tien jaar lang heb ik op nationaal topsportniveau aan wedstrijdzwemmen gedaan. Voor mij was het dan ook hartstikke logisch om de sportleerlijn te volgen als aanvulling op mijn studie.

Het opbouwen van een vertrouwensband en het creëren van een veilige omgeving, voor jou als patiënt, vind ik erg belangrijk. Jij staat centraal en jouw klacht bekijk ik vanuit een breed perspectief, zodat wij van daaruit samen kunnen werken aan jouw herstel.

Om pijnklachten nog beter te kunnen plaatsen, is echografie van toegevoegde waarde tijdens het behandeltraject. Daarmee maak ik dat wat op het eerste oog onzichtbaar lijkt, zichtbaar. Ik ben dan ook vol enthousiasme met de echografie cursus gestart, waarvan ik hoop deze zeer binnenkort af te ronden en in praktijk te brengen.

En ben je nou in onze praktijk onder behandeling voor (pijn)klachten aan spieren en/of pezen? Dan kun je aanvullend op die behandeling bij mij terecht voor Dry Needling

Heb je een algemeen fysiotherapeut nodig? Of wil je meer weten over Dry Needling? Dan sta ik natuurlijk voor je klaar!

Ik ben werkzaam op onze locaties: Brahmslaan en Vermeertoren.

lisavandeneng@fysoptimadelft.nl

Maak een afspraak met deze therapeut

Vacatures

Over