Lisa van den Eng

BIG: 89928464504

Mijn naam is Lisa van den Eng. Aan de Hogeschool Rotterdam heb ik de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd. In september 2020 heb ik mijn opleiding afgerond en mag ik mij officieel fysiotherapeut noemen.

Een sportieveling. Dat ben ik ten voeten uit. Tien jaar lang heb ik op nationaal topsportniveau aan wedstrijdzwemmen gedaan. In al die jaren zwemmen op hoog niveau heb ik veel meegekregen als het gaat om kennis en vaardigheden in sport en bewegen. Voor mij was het dan ook hartstikke logisch om de sportleerlijn te volgen als aanvulling op mijn studie.

Verder heb ik fysiotherapeutische ervaring opgedaan in de ouderenzorg en heb ik mij twee jaar als vrijwilligster ingezet bij Pieter van Foreest in Delft ter ondersteuning van mensen met dementie en verminderde regie.

In mijn vak als fysiotherapeut vind ik het opbouwen van een vertrouwensband en het creëren van een veilige omgeving erg belangrijk. Ik zet jou centraal en bekijk de klacht vanuit een breed perspectief, zodat er gewerkt kan worden aan een optimaal herstel.

Heb je een algemeen fysiotherapeut nodig? Dan sta ik voor je klaar!

Ik ben werkzaam op onze locaties: Brahmslaan en Vermeertoren.

lisavandeneng@fysoptimadelft.nl

Maak een afspraak met deze therapeut

Vacatures

Over