Eric van Nieuwenhoven

Fysiotherapeut

Mijn naam is Eric van Nieuwenhoven en kom uit Den Hoorn. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hoge School van Leiden voor mijn bachelor Fysiotherapie. Direct na mijn afstuderen ben ik aan het werk gegaan als fysiotherapeut en sinds augustus 2016 aan de slag bij Fys’Optima Delft. 


Nog voor mijn opleiding voor fysiotherapie, heb ik een MBO-sportopleiding gedaan, waarin fitness mijn hoofdvak was. Ik heb dus veel ervaring in zowel de particuliere fitness, als op paramedische basis.

Met name krachttraining vind ik zowel leuk om mensen te leren en te begeleiden, als zelf te doen. Naast fitness doe ik zelf nog aan zaalvoetbal bij Semper Altius, wat voor mij een goede afwisseling geeft in een stuk conditie als in kracht.

Sinds september 2016 ben ik bezig met de master Manuele Therapie in Amersfoort. Deze master duurt 3 jaar en geeft mij veel nieuwe kennis en inzichten.

Mijn interessegebieden zijn voornamelijk manueel therapie en sport gerelateerde klachten. Daarbij haal ik veel voldoening uit het begeleiden van mensen met een trainingsdoel.

ericvannieuwenhoven@fysoptimadelft.nl

Deel deze pagina

Menu

kwaliteitspartner van

facebookicon

 Logo Fysoptima normal trans
twittericon

Contact

015 25 65 900

info@fysoptimadelft.nl