Mijn naam is Eric van Nieuwenhoven en kom uit Den Hoorn. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de Hoge School van Leiden voor mijn bachelor Fysiotherapie. Direct na mijn afstuderen ben ik aan het werk gegaan als fysiotherapeut en sinds begin augustus aan de slag bij Fys’Optima Delft.

Nog voor mijn opleiding voor fysiotherapie, heb ik een MBO-sportopleiding gedaan, waarin fitness mijn hoofdvak was. Ik heb dus veel ervaring in zowel de particuliere fitness, als op paramedische basis.

Met name krachttraining vind ik zowel leuk om mensen te leren en te begeleiden, als zelf te doen. Naast fitness doe ik zelf nog aan zaalvoetbal bij Semper Altius, wat voor mij een goede afwisseling geeft in een stuk conditie als in kracht.

Aankomende september ga ik starten met mijn master Manuele Therapie in Amersfoort. Deze master duurt 3 jaar en ben dan ook erg benieuwd wat dit mij voor nieuwe kennis en inzichten zal geven.

Mijn interessegebieden zijn voornamelijk manueel therapie en sport gerelateerde klachten. Daarbij haal ik veel voldoening uit het begeleiden van mensen met een trainingsdoel.

Mocht U een keertje in de buurt zijn, kom dan gerust een praatje met me maken.

Deel deze pagina

Menu

kwaliteitspartner van

facebookicon

 Logo Fysoptima normal trans
twittericon

Contact (2)

015 25 65 900

info@fysoptimadelft.nl

@fysoptimadelft

@fysoptimadelft

Contact

015 25 65 900

info@fysoptimadelft.nl