Eric van Nieuwenhoven

BIG: 99918899904

Mijn naam is Eric van Nieuwenhoven en kom uit Den Hoorn. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Leiden voor mijn bachelor Fysiotherapie. Direct na mijn afstuderen ben ik aan het werk gegaan als fysiotherapeut en sinds augustus 2016 aan de slag bij Fys’Optima Delft.

Nog voor mijn opleiding voor fysiotherapie, heb ik een MBO-sportopleiding gedaan, waarin fitness mijn hoofdvak was. Ik heb dus veel ervaring in zowel de particuliere fitness, als op paramedische basis. Ik vind het leuk om mensen te begeleiden met krachttraining maar ook om het zelf te doen. 
Naast fitness doe ik zelf nog aan zaalvoetbal, wat voor mij een goede afwisseling geeft in een stuk conditie als in kracht. Sinds september 2016 ben ik bezig met de master Manuele Therapie in Amersfoort. Deze master duurt 3 jaar en geeft mij veel nieuwe kennis en inzichten.

Het leuke aan het werk als fysiotherapeut vind ik dat je een kijkje neemt in de wereld van iemand anders en dus ook in de klachten, dat maakt dit vak zo persoonlijk. Kunnen bijdragen in de verlichting van klachten is een goede motivatie voor mij om elke dag weer mijn uiterste best te doen voor de patiënt. Daarnaast vind ik het heel stimulerend als mensen in de oefenzaal de grenzen van hun lichamelijk belastbaarheid ontdekken. 
Naast de fysiotherapeutische trajecten die ik de oefenzaal begeleid ben ik ook één van de SENSUS trainers van Fys'Optima Delft.

Ik ben werkzaam op onze locaties: Brahmslaan, Minervaweg en Vermeertoren

ericvannieuwenhoven@fysoptimadelft.nl

Maak een afspraak met deze therapeut

Vacatures

Over